Goed nieuws over het funderingsherstel

Van links naar rechts: Arna Olgers, voorzitter VvE Disteldorp; Dirk Roos, voorzitter VvE Vogeldorp; Lidy van der Schaft, directeur Wonen van De Key; en Karin Engel, gebiedsbeheerder Amsterdam-Noord van De Key.

 
Goed nieuws over het funderingsherstel in Vogeldorp! Na jarenlang juridische getouwtrek is op 19 oktober 2017 de Vaststellingsovereenkomst (VOK) getekend door vertegenwoordigers van de VvE’s van Vogeldorp, Disteldorp en Woningbouwvereniging de Key.

Deze Vaststellingsovereenkomst (VOK) is bedoeld om een langlopend geschil tussen
Woningbouwcorporatie De Key en de VvE Vogeldorp / VvE Disteldorp omtrent gebrekkige renovatie van deze stadswijken op te lossen. De VOK regelt tot en met 30 april 2028 zowel het funderingsherstel als ook terugbetaling van De Key aan de VvE’s van de kosten die van 2003 tot 2016 door de VvE’s voor soortgelijk herstel zijn gemaakt.

De precieze tekst van de VOK is voor leden van de VvE te downloaden in het beveiligde gedeelt (TWINQ). Klik hier om in te loggen.

We zijn erg blij dat dit hoofdstuk nu gesloten is en er duidelijkheid is over de toekomst. We willen onze scheidend voorzitter, dhr. Dirk Roos, hartelijk bedanken voor zijn standvastigheid, doorzettingsvermogen en inzet om de VOK voor elkaar te krijgen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.