Hulp gezocht voor organiseren eeuwfeest Vogeldorp

Vogeldorp in aanbouw in 1918

Volgend jaar viert Vogeldorp haar 100 jaar bestaan. De VvE gaat dit heugelijke feit
natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Museum de Noord heeft al toegezegd mee te willen helpen. Maar we willen natuurlijk ook dat de bewoners meehelpen om het een groot feest van ons allemaal te maken!

Wordt het een gezellige BBQ, een fototentoonstelling, groot straatfeest, een tafeltennistoernooi of iets anders? Jij kunt meehelpen om er een groot feest van te maken dat aan heel Amsterdam laat zien dat ons bijzondere dorp 100 jaar oud is.

Namens het bestuur is Tjalling Kikkert verantwoordelijk voor de organisatie. Help jij mee? Stuur dan een mail naar Kikkert@mac.com.

 

 

1 reactie op “Hulp gezocht voor organiseren eeuwfeest Vogeldorp

  1. Toen ik 9 jaar werd zijn wij verhuisd uit het Vogeldorp omdat mijn vader overleden was en dat was in 1937. Wij woonden in de zesde Vogelstraat no. 5. Een poosje terug ben ik nog eens wezen kijken en het viel mij op dat de huizen iets groter waren dan in mijn jeugd. In het eerste huis in de zesde Vogelstraat, op de hoek van de kade, woonde de familie Duffels, met acht kinderen. Ik vind het leuk om op de hoogte gehouden te worden over het feest. Bij leven en welzijn wil ik komen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.