Route

Te voet of per fiets

Vogeldorp is vanuit de stad te voet of per fiets te bereiken via de (rechter)pont achter het Centraal Station naar het IJplein. Na de oversteek volgt u de meanderende Meeuwenlaan tot iets voorbij de rotonde. Vervolgens herkent u aan uw rechterhand Vogeldorp. (N.B. Deze pont vaart van ca. 06.00 tot 0.00 uur. Het pontveer van de Buiksloterweg naar CS vaart ook ‘s nachts, ongeveer om het kwartier.
Dubbelcheck: Verenkaart (GVB)

Met de auto

Vanuit het centrum rijdt u onder de IJ-tunnel door. Na de tunnel neemt u de eerste afslag. Bij de stoplichten naar links. Op de volgende rotonde (Meeuwenlaan) gaat u driekwart; u ziet Vogeldorp aan uw rechterhand.
Vanaf de ringweg neemt u afslag S116 (richting Centrum/Nieuwendam/Noord). Ga na ca. 2 km linksaf, de brug over en de Johan van Hasseltweg in. Bij de rotonde (Meeuwenlaan) gaat u driekwart; u ziet Vogeldorp aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer

Voor de route met het openbaar vervoer kunt u uw reis naar Vogeldorp handig plannen via 9292.nl. De meest nabije bushaltes zijn aan de Meeuwenlaan en aan de Johan van Hasseltweg.

Vogeldorp op de kaart


Grotere kaart weergeven